Критерий единственности решения задачи Дарбу - Проттера для многомерных гиперболических уравнений с оператором Чаплыгина - Алдашев, С.А. (Український математичний журнал, 2004)
Отримано критерій єдиності регулярного розв'язку задачі Дарбу - Проттера для багатовимірних гіперболічних рівнянь з оператором Чаплигіна, а також доведено теорему єдиності розв'язку спряженої до неї задачі.