Точковий спектр оператора Шредіпгера з точковими взаємодіями у вершинах правильних N-кутників - Дудкін, М.Є. (Український математичний журнал, 2004)
Наведено повний опис точкового спектра оператора Лапласа, збуреного точковими потенціалами, що зосереджені у вершинах правильних багатокутників. Доведено критерій відсутності точок точкового спектра сингулярного збуреного додатного самоспряжепого оператора із властивістю циклічності дефекпшх векторів.