Особливості таксаційної будови вільхових деревостанів середньої течії Сіверського Дінця - Стороженко, В.І.; Пастернак, В.П. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Наведено результати досліджень таксаційної будови вільхових деревостанів у середній течії Сіверського Дінця. Проведено розрахунки статистичних показників розподілу дерев за діаметром, установлено залежність між рангами та редукційними числами.