Разложимость топологических групп - Зеленюк, Е.Г. (Український математичний журнал, 1999)
Доведено, що кожну зчислеппу абелеву групу з скінченним числом елементів порядку 2 можна разбита на зчисленпе число підміюжип щільних у будь-якій недискретній груповій топології.