Парные произведения модулей семейств кривых на римановом листе Мебиуса - Охрименко, С.А.; Тамразов, П.М. (Український математичний журнал, 1999)
Досліджено парні добутки модулів сімей кривих на рімановому листку Мьобіуса та одержані оцінки для цих добутків. Як один із множників розглядається модуль сім'ї дуг з широкого класу таких сімей (і для кожної з них знайдено модуль та екстремальну метрику).