Умовна симетрія і точні розв'язки багатовимірного рівняння дифузії - Баранник, Т.А. (Український математичний журнал, 2002)
Досліджено умовну симетрію багатовимірного нелінійного рівняння реакції-дифузії шляхом редукції його до радіального рівняння. Побудовано точні розв'язки цього рівняння і нескінченні сім'ї точних розв'язків відповідного одповимірної о рівняння дифузії.