Кумулянте зображення розв'язків ланцюжків рівнянь Боголюбова - Герасименко, В.І.; Рябуха, Т.В. (Український математичний журнал, 2002)
Побудовано кумулятіїс зображення розв'язків задачі Коші ланцюжка рівнянь Боголюбова (ієрархії BBGKY) та двоїстого (дуального) ланцюжка рівнянь. Визначено поняття дуального нерівповажного розкладу. Досліджено збіжність побудованих класгерпих розкладів у відповідних функціональних просторах.