Стаціонарний режим та біномні моменти для мереж типу [SM|GI|∞]ʳ - Лебєдєв, Є.О. (Український математичний журнал, 2002)
Методами теорії марковського відновлення знайдено умови існування стаціонарного режиму для багатоканальних мереж з иапівмарковським вхідним потоком. Як засіб вивчення стаціонарного розподілу введено багатовимірні біномні моменти та вивчено їх асимптотичні властивості. Для багатоканальної системи з періодичним вхідним потоком побудовано генератрису стаціонарного розподілу у явному вигляді через параметри системи.