Міжнародна наукова конференція „Теорія еволюційних рівнянь" (П'яті Боголюбовські чигання) - Самойленко, А.М.; Перестюк, М.О.; Теплінський, Ю.В.; Конет, І.М. (Український математичний журнал, 2002)
З 22 по 24 травня 2002 р. на базі фізико-математичного факультету Кам'янець-Подільського державного педагогічного університету проходила конференція, присвячена пам'яті лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, доктора фізико-магематичних наук, професора Дмитра Івановича Мартинюка (1942 – 1996 рр.) — випускника Кам'янець-Подільського державного педагогічного інституту.