Про один клас майже обмежених збурень гладких звужень замкненого оператора - Сторож, О.Г.; Шувар, О.Б. (Український математичний журнал, 2002)
Досліджується один клас збурень замкненого щільно визначеного оператора в гільбертовому просторі. Ці збурення змінюють область визначення оператора. Доведено, що збурений оператор S є замкненим та щільно визначеним. Побудовано спряжений оператор S*.