Про періодичні розв'язки вироджених сингулярно збурених лінійних систем з кратним елементарним дільником - Яковець, В.П.; Акименко, А.М. (Український математичний журнал, 2002)
Знайдено достатні умови існування і едипості періодичного розв'язку системи лінійних диференціальних рівнянь з малим параметром та виродженою матрицею при похідних у випадку кратного спектра граничної в'язки матриці, і побудовано його асимптотику.