Некоторые вопросы полиномиальной аппроксимации целых трансцендентных функций - Вакарчук, С.Б.; Жир, С.И. (Український математичний журнал, 2002)
Для цілих трансцендентних функцій скінченного узагальненого порядку одержано граничні співвідношення між вказаною характеристикою зростання та послідовностями ix найкращих поліноміальних наближепь у банахових просторах Харді, Бергмана та B(p,q,λ) ).