Многообразия собственных функций и потенциалов семейства периодических задач Штурма - Лиувилля - Дымарский, Я.М. (Український математичний журнал, 2002)
Розглянуто сукупність крапових задач па власні функції, параметром якої є потенціал. Досліджено гладку структуру та гомотонічні властивості многовидів власних функцій та многовидів вироджених потенціалів, яким відповідають двократні власні значення.