Сингулярно збурені рівняння з імпульсною дією - Самойленко, А.М.; Каплун, Ю.І.; Самойленко, В.Г. (Український математичний журнал, 2002)
Запропоновано та обгрунтовано алгоритм побудови асимптотичних розв'язків сингулярно збурених диффенціальних рівнянь з імпульсною дією.