Стохастические функции Ляпунова для систем нелинейных разностных уравнений - Джалладова, И.А. (Український математичний журнал, 2002)
Вивчаються питання, пов'язані зі стійкіепо розв'язків нелінійних різницевих рівняні, із випадковими збуреннями напівмарковського типу. Побудовано стохастичні функції Ляпунова для різних класів нелінійних різницевих рівнянь, із напівмарковською правою частиною. Отримано умови їх існування.