О разрешимых нормальных подгруппах конечных групп - Монахов, В.С.; Селькин, М.В.; Грибовская, Е.Е. (Український математичний журнал, 2002)
Розглядаються розв'язні нормальні підгрупи скінченної групи з обмеженими примарними індексами максимальних підгруп. Встановлюється належність такої нормальної підгрупи добутку класичних формацій, досліджується її днсперсивність.