О нетеровых модулях над минимаксными абелевыми группами - Тушев, А.В. (Український математичний журнал, 2002)
Вивчаються модулі над мінімаксними абелевими групами. Доведено, що якщо A — абелева мінімаксна підгрупа мультиплікативної групи поля k і підкільце K поля k, породжене підгрупою A , ньотерове, то підгрупа A є прямим добутком періодичної та скінченнопородженої групи.