Группы с условием максимальности для негиперцентральных подгрупп - Артемович, О.Д. (Український математичний журнал, 2002)
Отримано характернзацію груп, які не є скінченнопородженими, з умовою максимальності для негіперцентральних (відповідно ненільпотентних) підгруп.