Володимир Олександрович Марченко (з 80-річчям від дня народження) - Редколегія (Український математичний журнал, 2002)
Колектив інституту математики HAH України та редколегія „Українського математичного журналу " вітають члена редколегії академіка HAH України Володимира Олександровича Марченка з 80-річчям від дня народження та бажають здоров'я, щастя та творчих успіхів на благо науки.