Об одном неравенстве из теории приближения - Леончик, Е.Ю. (Український математичний журнал, 2003)
Досліджується одна нерівність з теорії наближення. Отримано необхідну та достатню умови, коли ця нерівність має місце, та наведено приклади, які свідчать про остаточність результатів.