Задача Коші для нерівномірно параболічних рівнянь з виродженням - Пукальський, І.Д. (Український математичний журнал, 2003)
У просторах класичних функцій з степеневою вагою доведено існування і єдиність розв'язку задачі Коші для нерівномірно параболічних рівнянь без обмеження на степеневий порядок виродження коефіцієнтів. Знайдено оцінку розв'язку задачі у відповідних просторах.