О возрастании мероморфных решений алгебраического дифференциального уравнения в окрестности логарифмической особой точки - Мохонько, А.З.; Мохонько, В.Д. (Український математичний журнал, 2003)
Доведено, що коли аналітична функція f з ізольованою особливою точкою у ∞ є розв'язком диференціального рівняння P(z,lnz,f,f')=0 (Р — многочлен по всіх змінних), то f має скінченний порядок. Вивчаються асимптотичні властивості мероморфного розв'язку із логарифмічною особливою точкою.