Равномерная аппроксимация решений нелинейных параболических задач в перфорированных областях - Скрыпник, И.В.; Журавская, А.В. (Український математичний журнал, 2004)
Досліджено поведінку залишкового члена асимптотичного розкладу для розв'язків квазілінійної параболічної задачі Коші — Діріхле в послідовності областей з дрібнозернистою межею. На підставі модифікації побудови асимптотичного розкладу та нових поточкових оцінок розв'язку модельної задачі доведено рівномірну збіжність залишкового члена до нуля.