Про властивості операториих поліномів типу Бернштейна, що наближають оператор Урисона - Демків, І.І. (Український математичний журнал, 2004)
Узагальнюються властивості поліномів Бернштейна на операторні поліноми типу Бернштейна, що наближають оператор Урисона.