Простори основних і узагальнених функцій, пов'язані з узагальненим зсувом - Березанський, Ю.М.; Теско, В.А. (Український математичний журнал, 2003)
Наведено основні результати останніх років щодо узагальнення аналізу білого шуму, пов'язаного з сім'єю операторів узагальненого зсуву.