Асимптотические представления решений одного класса систем квазилинейных дифференциальных уравнений - Евтухов, В.М.; Кусик, Л.И. (Український математичний журнал, 2003)
Встановлюються асимптотичні зображення для розв'язків одного класу систем диференціальних рівнянь, що виникають при дослідженні асимптотики розв'язків квазілінійних диференціальних рівнянь n-го порядку.