Методологія сучасних бібліотекознавчих досліджень - Петрова, Л.; Воскобойнікова-Гузєва, О. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2006)
Викладено питання методології книгознавства, бібліотекознавства,