Про узагальнені розв'язки диференціальних рівнянь з кількома операторними коефіцієнтами - Чернобай, О.Б. (Український математичний журнал, 2012)
Доказана теорема о гладкости обобщенных решений обыкновенных дифференциальных уравнений с несколькими операторними коэффициентами.