Наилучшие билинейные приближения функций из пространств Никольского - Бесова - Романюк, А.С.; Романюк, В.С. (Український математичний журнал, 2012)
Знайдено точнi за порядком оцiнки величин найкращих бiлiнiйних наближень на класах Нiкольського – Бєсова у функцiональних просторах Lq(π2d).