Неравенства для производных функций на оси с несимметрично ограниченными старшими производными - Кофанов, В.А. (Український математичний журнал, 2012)
Для неперiодичних функцiй x∈Lr∞(R), що заданi на всiй дiйснiй осi, доведено аналоги нерiвностi В. Ф. Бабенка. Отриманi нерiвностi оцiнюють норми похiдних ||x(k)±||Lq[a,b] на довiльному промiжку [a,b]⊂R такому, що x^(k)(a)=x^(k) (b)=0, через локальнi Lp-норми функцiй x i рiвномiрнi несиметричнi норми старших похiдних x(r) цих функцiй.