Локальные деформации положительно определенных квадратичных форм - Бондаренко, В.В.; Бондаренко, В.М.; Перегуда, Ю.Н. (Український математичний журнал, 2012)
Наведено повний опис дiйсних чисел, якi є P-граничними для цiлочислових додатно означених квадратичних форм з одиничними коефiцiєнтами бiля квадратiв. Показано, що кожне таке P-граничне число реалiзується на квадратичнiй формi Тiтса деякої дiаграми Динкiна.