Деякі властивості випадкових еволюцій - Єлейко, Я.І. (Український математичний журнал, 1995)
Досліджуються розв'язки задачі Діріхле у фіксованому еліпсі та їх поведінка в інтегральній метриці, коли внутрішня точка еліпса наближається до його межі.