Леонід Павлович Нижник (до шістдесятиріччя від дня народження) - Березанський, Ю.М.; Горбачук, В.І.; Горбачук, М.Л.; Королюк, В.С.; Митропольський, Ю.О.; Самойленко, А.М.; Тарасов, В.Г. (Український математичний журнал, 1995)
15 липня 1995 р. виповнилось 60 років відомому українському математику доктору фізико-математичних наук, професору Леоніду Павловичу Нижнику.