О приводимости счетных систем линейных разностных уравнений - Самойленко, А.М.; Теплинский, Ю.В. (Український математичний журнал, 1995)
Методом побудови ітерацій з прискореною збіжністю розв'язано задачу звідності зчисленної лінійної системи різницевих рівнянь стандартного вигляду з необмеженою правою частиною. Для таких систем з обмеженою правою частиною задачу звідності редуковано на скінчен-новимірний випадок.