Теоремы единственности для алгебраических функций, учитывающие число алгебраических элементов - Гольдберг, А.А. (Український математичний журнал, 1995)
Одержано теореми єдиності для алгбраїчних функцій, в яких враховуються не лише A-точки, але й кількість алгебраїчних елементів, що лежать над ними.