Загальні умови однозначної розв'язності початкової задачі для нелінійних функціонально-диференціальних рівнянь - Дільна, Н.З.; Ронто, А.М. (Український математичний журнал, 2008)
Установлены общие условия однозначной разрешимости задачи Коши для систем нелинейных функционально-дифференциальных уравнений.