Асимптотические представления решений существенно нелинейных неавтономных дифференциальных уравнений второго порядка - Евтухов, В.М.; Белозерова, М.А. (Український математичний журнал, 2008)
Встановлено асимптотичні зображення для розв'язків одного класу нелінійних неавтономних диференціальних рівнянь другого порядку.