О расширении осцилляционной теории Штурма - Лиувилля на задачи с импульсными параметрами - Покорный, Ю.В.; Зверева, М.Б.; Шабров, С.А. (Український математичний журнал, 2008)
Описано осциляційні спектральні властивості (число нулів, їх чергованість для власних функцій, простоту спектра та ін.) для задачі Штурма - Ліувілля з узагальненими коефіцієнтами.