Наближення голоморфних функцій з класу Зигмунда середніми Фейєра - Савчук, В.В.; Савчук, М.В. (Український математичний журнал, 2012)
Установлено асимптотическое равенство для верхних граней отклонений средних Фейера в классе Зигмунда функций, голоморфных в единичном круге.