Про одну задачу стохастичного керування - Свердан, М.Л.; Юрченко, І.В.; Ясинський, В.К. (Український математичний журнал, 1995)
Доведено теорему порівняння для розв'язків нелінійних стохастичних диференціальних рівнянь з пуассоновими збуреннями та загаюванням. Розглянуто одну задачу стохастичного керування.