Гиперцентральные группы конечного субнормального ранга - Дашкова, О.Ю. (Український математичний журнал, 1995)
Введено поняття субнормального рангу групи. Вивчаються гілерцешральні групи скінченного субнормального рангу. "Побудовано приклад гіперцентральної групи скінченного субнормального рангу, яка має нескінченний (спеціальний) ранг.