Асимптотичне інтегрування систем інтегро-диференціальних рівнянь з виродженнями - Завізіон, Г.В. (Український математичний журнал, 1999)
Будується асимптотичний розв'язок сиигулярно-збуреної однорідної і неоднорідної систем інтегро-диференціальних рівнянь типу Фредгольма з виродженою матрицею при похідній.