Про аналітичні розв'язки нелінійних диференціально- функціональних рівнянь з нелінійними відхиленнями аргументів - Пелюх, А.Г.; Самойленко, А.М. (Український математичний журнал, 1999)
Одержано умови існування та єдиності аналітичного розв'язку одного нелінійного диференціально-функціонального рівняння з нелінійними відхиленнями аргументу.