Про теореми Леві - Баксгера для дробових полів. Ill - Булдигін, В.В.; Мельник, В.М. (Український математичний журнал, 1999)
Встановлено достатні умови сингулярності розподілів дробових полів з функціями відгуку певного вигляду.