Представления аддитивной группы ядерного пространства самосопряженными операторами - Лопотко, О.В. (Український математичний журнал, 1999)
Доведено теореми про інтегральні зображення адитивної групи дійсного ядерного простору самоспряжеиими операторами. Припускається, що алгебраїчні співвідношення мають місце на щільній, інваріантній множині цілих векторів.