О непрерывной зависимости от параметра решений линейных дифференциальных уравнений в банаховом пространстве - Нгуен Тхе Хоан; Фам Нгок Бой (Український математичний журнал, 1999)
Доведено теореми про інтегральні зображення адитивної групи дійсного ядерного простору самоспряженими операторами. Припускається, що алгебраїчні співвідношення мають місце на щільній, інваріантній множині цілих векторів.