О полиномиальном приближении решений дифференциально-операторных уравнений - Оруджев, Г.Д. (Український математичний журнал, 1993)
Побудовано поліноміальні наближення розв’язків диференціальних рівнянь першого та другого порядків у банаховому просторі, для яких задача Коші поставлена коректно.