Интегрируемость нелинейных динамических систем и дифференциально-геометрические структуры - Самойленко, В.Г. (Український математичний журнал, 1993)
Розглянуто деякі аспекти застосування методів диференціальної геометрії для дослідження інтегровності нелінійних динамічних систем, що задані на нескінченновимірних функціональних многовидах.