Некоторые неравенства типа Бернштейна для тригонометрических полиномов - Бабенко, В.Ф.; Лигун, А.А. (Український математичний журнал, 1993)
Одержані уточнення відомих нерівностей типу нерівності Бернштейна для тригонометричних поліномів.