Теорема Хариш-Чандры для квантовой алгебры Uq(sl(3)) - Гузнер, Б.З. (Український математичний журнал, 1993)
Побудовано базис квантової універсальної обгортуючої алгебри U, за допомогою якого доведена теорема: для будь-якого ненульового елемента u ∊ U існує скінченновимірне зображення π таке, що π(u)≠0.